Contact

Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, in cazul in care te hotarasti sa apelezi la noi.
Dispunem de personal specializat in lucrari de vulcanizare pneuri, umflari cu azot, montare, echilibrare, indreptari, jante aliaj.
Ajutati si de utilajele si echipamentele de vulcanizare pe care le detinem, unele care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Oferim servire prompta si servicii profesionale pentru montaj, echilibrare si reparare a anvelopelor.

Colaborarile cu cei mai importanti furnizori de anvelope ne ofera avantajul de a va pune la dispozitie anvelope la cel mai bun raport calitate/pret.


Mai multe detalii, aici: Vulcanizare Non Stop Bucuresti, Sector 2

De unde sa iti cumperi anvelopele second hand de calitate? Cu siguranta de la Stoyk Anvelope!
Toti soferii mai experimentati sau nu, sunt nevoiti sa-si cumpere anvelope. Criteriile dupa care multi dintre noi aleg anvelopele sunt notorietatea...
Janta Mak Silver
Jantele de aliaj Mak Silver, reprezinta jantele fabricate dintr-un aliaj de aluminiu sau magneziu, aliajele reprezentand amestecuri de metal si alte e...
Author
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
S-ar putea sa-ti placa si

Jante Mak SuperDark

Dinamismul si sportivitatea sun accentele ce definesc perfect Mak SuperDark. Muchiile ascutite ale jantei confera acesteia un aer proaspat si agresiv. Multitudinea de aplicatii in care este produsa janta face posibila compatibilitatea cu majoritatea autoturismelor ce ruleaza pe soselele din Romania....
Author miercuri 16 martie, 2016
comentarii (5) vizualizari: 440 Vezi tot ⟶