Contact

Author

Author

Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor.

STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.

Stoykanvelope.ro este creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul pe acest sector si de a le oferi clientilor nostri o experienta placuta si eficienta. 

Aici vei putea gasi orice tip de anvelope comercializate pe piata din Romania, marca sau dimensiune, cum ar fii: Bridgestone, Michelin, Good Year, Nokian, Continental, Pirelli, Kleber, Kormoran, Matador, Pneumant, Sava, Semperit, Toyo, Viking si multe altele.

Avantajele pe care ti le punem la dispozite: Ai intotdeauna de unde alege, pentru ca pe site-ul nostru, gasesti o varietate de dimensiuni, marci si profile de anvelope sh ieftine, de unde poti alege produsele preferate tie.

Intodeauna produsele sunt mai ieftine si la o foarte buna calitate, deoarece costurile operationale ale site-urile online sunt mai mici , ele au posibilitatea de a vinde mult mai ieftin decat service-urile de proximitate si astfel reducerile de pret vor reprezenta economii semnificative in bugetul clientilor.

Servicii de vulcanizare auto

Intr-o vulcanizare auto bine utilata cu toate echipamentele ai posibilitatea sa beneficiezi de o serie de operatiuni - de la reglarea presiunii in roti pana la sevicii complexe precum decarbonizarea motorului....
Author marţi 03 mai, 2022
viualizari 40 Vezi tot ⟶
Afişare 1 - 7 din 13 (2 pagini)