Contact

   In Romania, multi dintre clientii magazinului nostru, aleg sa achizitioneze anvelope Nokian, noi dar si prepondrent, anvelope second hand datorita faptului ca sunt mai ieftine si au un grad de uzura mic. La noi, gasesti modelul de anvelopa sh ieftina, Nokian Powerproof , la care finlandezii doresc sa pastreze aceasta reputatie si in randul anvelopelor de vara de ultra inalta performanta.

   Cauciucurile second hand asigura un nivel foarte inalt al performantelor in toate conditiile meteo intalnite in timpul sezonului cald. Manevrabilitatea excelenta si comportamentul intuitiv ofera o calatorie in siguranta atat la schimbarile bruste de directie, cat si la franarile puternice.

   Anvelopele vara sh ieftine, asigura faptul ca banda de rulare are o suprafata suficienta de contact cu soseaua, asigurand performante optime atat pe sosea uda, cat si pe carosabil incins in zilele foarte calde. La dezvoltarea si testarea cauciucurilor sh, au contribuit semnificativ clientii nostri, care sunt foarte multumiti: anvelopa a fost proiectata pentru rularea la viteze ridicate, avand o rezistenta excelenta si o stabilitate foarte buna.

   Bocurile de cauciuc de pe umarul exterior sunt foarte rezistente si capabile sa reziste la forte laterale puternice asigurand siguranta in manevrabilitate chiar si la viteze mari; Canelurile trapezoidale permit o prevenire eficienta a acvaplanarii prin stocarea apei si accelerarea indepartarii acesteia din zona de contact dintre anvelopa si suprafata drumului.

Vezi oferta de anvelope sh, pe www.stoykanvelope.ro

De unde sa iti cumperi anvelopele second hand de calitate? Cu siguranta de la Stoyk Anvelope!
Toti soferii mai experimentati sau nu, sunt nevoiti sa-si cumpere anvelope. Criteriile dupa care multi dintre noi aleg anvelopele sunt notorietatea...
a
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!