Contact

Termeni si conditii

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.stoykanvelope.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre STOYK ANVELOPE a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.stoykanvelope.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului STOYK ANVELOPE si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

STOYK ANVELOPE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. STOYK ANVELOPE nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.stoykanvelope.ro in scopul precizat in prezentul document.


Website-ul www.stoykanvelope.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected].

Dreptul de a cere STOYK ANVELOPE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

1. Dreptul de a cere STOYK ANVELOPE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. Dreptul de a cere STOYK ANVELOPE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. Dreptul de a cere STOYK ANVELOPE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale.


STOYK ANVELOPE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

Informatiile furnizate catre STOYK ANVELOPE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului STOYK ANVELOPE, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. STOYK ANVELOPE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.stoykanvelope.ro sunt transmise pe cale electronica, STOYK COMPANY SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, STOYK ANVELOPE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

STOYK ANVELOPE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

STOYK ANVELOPE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre STOYK ANVELOPE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre STOYK ANVELOPE nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected]


Politica de confidentialitate

Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.stoykanvelope.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.stoykanvelope.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. STOYK ANVELOPE isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie STOYK ANVELOPE nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va fi returnata in termeni legali.

Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.


Politica de Preturi

STOYK ANVELOPE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.stoykanvelope.ro sunt in ambalajul original al producatorului (sau dupa caz nu) si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.


Drepturile de Autor

Dreptul de autor pentru STOYK ANVELOPE asupra informatiilor publicate pe site:

Intregul continut al site-ului www.stoykanvelope.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea STOYK COMPANY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul STOYK ANVELOPE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.stoykanvelope.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Produsele si serviciile oferite de STOYK ANVELOPE pe site-ul www.stoykanvelope.ro

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.stoykanvelope.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru STOYK ANVELOPE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

STOYK ANVELOPE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.stoykanvelope.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul www.stoykanvelope.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei STOYK COMPANY SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. STOYK ANVELOPE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul www.stoykanvelope.ro, numit in continuare STOYK ANVELOPE, este proprietatea STOYK COMPANY SRL, inregistrata in Bucuresti, Strada MOTILOR Nr.15 C, sector 3,  J40/3181/1995, CUI/CIF: 7299326, si va fi numita in continuare STOYK ANVELOPE.