Contact

Politica de Confidentialitate

STOYK Company SRL respecta confidentialitatea clientilor sai si nu va transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului www.stoykanvelope.ro catre terti. Vom folosi exclusiv datele furnizate doar in scopul stabilirii contactului cu clientul pentru a verifica evolutia comenzii si/sau pentru a transmite oferte comerciale legate de produsele si servicile oferite pe site (newsletter, felicitari, oferte curente, cupoane cadou sau alte mesaje speciale). In cazul utilizatorilor care opteaza pentru plata online STOYK Company SRL nu solicita si nu va stoca niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

STOYK Company SRL isi asuma responsabilitatea de a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam, de a modifica si de a publica orice modificare a politicii de confidentialitate. Compania noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail din baza de date a site-ului si nu divulga informatile dumneavoastra personale. Orice utilizator care a inscris adresa sa de e-mail pe site-ul www.stoykanvelope.ro poate opta in orice moment pentru ca aceasta sa fie stearsa din baza de date. Orice utilizator care primeste newsletterul Stoykanvelope.ro are dreptul sa se dezaboneze in cazul in care nu mai doreste acest lucru utilizand link-ul din footer-ul newsletterulului primit prin e-mail.


Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice STOYK Company SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a va opune la prelucrarea si la stergerea datelor personale.