Contact
Vulcanizare NON-STOP si Servicii Roti

Vulcanizare NON-STOP si Servicii Roti

ACOPERIM TOATA GAMA DE VULCANIZARE NON-STOP SI SERVICII ROTI


Va punem la dispozitie o gama variata de servicii de vulcanizare non-stop in Bucuresti Sector 2 si Afumati, Linia de Centura, pentru o buna functionare a automobilului dumneavoastra.

Am infiintat un Service de Vulcanizare NON-STOP si Servicii Roti, din dorinta de a va indeplini toate cerintele si necesitatile dumneavoastra, in timpul utilizarii automobilului, indiferent de conditiile meteo si de drum.

Stoykanvelope Service Anvelope (Vulcanizare) NON-STOP.


SERVICII

Servicii Service Vulcanizare Bucuresti Sector 2
CALITATE SI PROFESIONALISM
UTILAJE PROFESIONALE PENTRU SERVICE DE ANVELOPE


Scopul nostru este sa asiguram satisfactia clientului.

Avem toate utilajele, echipamentele si sculele necesare intr-o vulcanizare auto, pentru toate categoriile de autovehicule, de la turisme pana la vehicule agricole.

Va oferim raportul cel mai bun calitate / pret, astfel incat investitia dvs. sa fie eficienta si sa puteti oferi servicii de cea mai buna calitate.PERSONAL SPECIALIZAT IN SERVICE COMPLET PENTRU CAUCIUCURI


Montarea si respectiv demontarea anvelopelor este realizata de catre personal calificat, specializat si cu o experienta vasta, personal ce realizeaza servicii de vulcanizare folosind echipamente si tehnologii ultramoderne.

In cazul in care rotile dumneavoastra au suferit anumite probleme si se simt trepidatii in rulaj, va stam la dispozitie cu servicii de echilibrare a anvelopelor in service-ul nostru auto din Afumati, Ilfov.

Serviciul de echilibrare roti este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor rotilor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura a acestora.

Daca ati intampinat probleme in ceea ce priveste starea anvelopelor, service-ul auto Stoykanvelope Service Anvelope (Vulcanizare), va sta la dispozitie cu servicii de reparatii anvelope NON-STOP.

Reparatia anvelopelor este asigurata de personal tehnic specializat si experimentat, fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei.


PRETURI


PUNCTE DE LUCRU


          Stoykanvelope


Vulcanizare Non Stop Sector 2 Bucuresti, Soseaua Fundeni nr. 179B


Telefon: 0722.286.420          Stoykanvelope Service Anvelope (Vulcanizare)


          NON STOP, Luni - Duminica


Soseaua Linia de Centura, nr. 19, Afumati-IlfovNu sunt produse în aceasta categorie.