Contact

Vulcanizare

Vulcanizare

Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, in cazul in care te hotarasti sa apelezi la noi.
Dispunem de personal specializat in lucrari de vulcanizare pneuri, umflari cu azot, montare, echilibrare, indreptari, jante aliaj.
Ajutati si de utilajele si echipamentele de vulcanizare pe care le detinem, unele care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Oferim servire prompta si servicii profesionale pentru montaj, echilibrare si reparare a anvelopelor.
Colaborarile cu cei mai importanti furnizori de anvelope ne ofera avantajul de a va pune la dispozitie avnelope la cel mai bun raport calitate/pret.

Servicii de vulcanizare auto

Intr-o vulcanizare auto bine utilata cu toate echipamentele ai posibilitatea sa beneficiezi de o serie de operatiuni - de la reglarea presiunii in roti pana la sevicii complexe precum decarbonizarea motorului....
Author marţi 03 mai, 2022
vizualizari: 40 Vezi tot ⟶

Vulcanizare Bucuresti

Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, in cazul in care te hotarasti sa apelezi la noi. Dispunem de personal specializat in lucrari de vulcanizare pneuri, umflari cu azot, montare, echilibr...
Author miercuri 13 aprilie, 2016
vizualizari: 463 Vezi tot ⟶
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)