Contact

Cauti anvelope ieftine?

La Stoykanvelope poti alege din mii de modele.

Cu siguranta iti doresti ca masina ta sa te conduca in siguranta peste tot. De aceea, nu uita sa o echipezi intotdeauna cu anvelopele potrivite sezonului iar acestea sa fie de calitate.

Daca ti-am spune ca la Stoykanvelope poti gasi anvelope ieftine la ce te-ai gandi? Cand vine vorba despre siguranta nu ar este momentul sa facem rabat la pret iar calitatea trebuie sa primeze.

Exista produse pe care le gasesti la un pret mic iar calitatea este indoielnica. Nu este insa general valabil pentru toate produsele. Da, uneori ieftin inseamna o calitate precara dar ieftin poate sa insemne si un pret onest.

Cum este cazul anvelopelor ieftine de la Stoykanvelope. Stim ca masina implica o serie de cheltuieli: carburant, intretinere, asigurari... asa ca suntem pregatiti sa iti oferim anvelopele ieftine, fara a face rabat la capitolul calitate. 

Daca arunci o privire in piata anvelopelor vei observa preturi diferite la acelasi model de anvelopa. In general, pretul anvelopelor este determinat de o multitudine de factori.

Conteaza materia prima, costul acesteia. De asemenea, se adauga costurile de fabricatie, transport, fiecare producator sau vanzator avand propria politica de preturi.

Pentru clienti va conta in final de unde achizitioneaza anvelopele.

De la un magazin dedicat, de la un service, o reprezentanta auto. Sunt anvelopele produse scumpe sau le poti gasi si mai ieftin?

Depinde de buget si depinde de masina. La Stoykanvelope, avand peste 20 de ani de experienta in acest domeniu (suntem una dintre cele mai vechi companii de profil) avem o gama extrem de diversificata de anvelope astfel ca, daca esti in cautarea de anvelope ieftine, aici le vei gasi garantat. Iar „anvelope ieftine”, la Stoykanvelope inseamna pastrarea standardelor de calitate, la un pret corect.

Fie noi sau second hand cu un grad de uzura acceptabil, iti oferim orice anvelopa, orice marca sau dimensiune. Cu anvelopele noastre scopul principal este ca tu sa pleci intotdeauna la drum echipat corect, in siguranta.

Cum sa achiziţionezi jantele. Reguli după care să te orientezi
Cauciucurile masinii tale sunt printre cele mai importante consumabile, daca tinem cont de faptul ca reprezinta singura interactiune a vehiculului ...
Vulcanizare Bucuresti
Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, i...
Author
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!