Contact

Cand este momentul sa te duci cu masina la vulcanizare?

 

Intr-o vulcanizare auto bine utilata cu toate echipamentele ai posibilitatea sa beneficiezi de o serie de operatiuni - de la reglarea presiunii in roti pana la sevicii complexe precum decarbonizarea motorului.

 

La Stoykanvelope, pe langa magazinul online unde poti gasi cea mai variata gama de anvelope noi si anvelope second hand, poti beneficia la sediu si de servicii de vulcanizare. Atunci cand cauti o vulcanizare in Bucuresti, Stooykanvelope este cea mai buna optiune.

Iar vestea si mai buna este ca putem servisa toate categoriile de autovehicule, de la turisme pana la vehicule agricole.

 

Cand este timpul sa ne faceti o vizita?

Vom descrie in cele ce urmeaza care sunt serviciile de vulcanizare pe care Stoykanvelope le furnizeaza si cum sa identifici exact problemele pe care masina ta ti le semnalizeaza astfel incat sa stii ca este momentul sa ne faci o vizita.

 

Reglarea presiunii

Este absolut normal ca presiunea in anvelope sa scada in timp prin rularea masinii insa acest lucru se poate regla rapid la vulcanizarea auto.

Este bine sa monitorizam anvelopele pentru a remarca scaderea presiunii, acest lucru asigurandu-le si o durata mai mare de folosire.

Nu pleca la drum lung cu presiunea scazuta in anvelope.

Reglarea presiunii se face conform specificatiilor tehnice ale fiecarei masini.

 

Echilibrarea rotilor

Rotile sunt foarte importante pentru echilibrul autovehicului in miscare si pentru a asigura manevrabilitatea acestuia.

Daca in timpul rularii rotilor sesizezi vibratii in volan sau in scaunul soferului sau daca rotile au suferit probleme este necesar sa te prezinti la vulcanizare pentru echilibrarea acestora.

 

Prin echilibrarea rotilor elimini efectele create de dezechilibrele sistemului de directie si ale pneurilor si iti protejezi astfel masina.

 

Montarea/demontarea/indreptarea jantelor

Gropile si denivelarile din carosabil provoaca deformarea jantelor ceee ce atrage o serie de inconveniente: uzura anvelopelor pe anumite portiuni, scaderea presiunii, vibratii in timpul mersului care uzeaza masina, probleme legate de alinierea rotilor. De aceea, este nevoie sa te prezinti la vulcanizare in vederea indreptarii jantei/jantelor deformate.

 

Geometria rotilor

Geometria rotilor nu trebuie confundata cu echilibrarea acestora.

Ambele proceduri sunt benefice insa se realizeaza in mod diferit si pentru scopuri diferite.

 

In timp ce echilibrarea rotilor consta in dispunerea de contra-greutati pe circumferinta rotilor, geometria rotilor realizeaza reglajul acestora din perspectiva anumitor unghiuri.

 

Decarbonizarea motorului

Decarbonizarea motorului consta in curatarea profesionala a acestuia. Se realizeaza cu echipamente specifice iar beneficiul direct este folosirea pe timp indelungat a motorului in stare foarte buna de functionare.

Sa nu uita ca circulam intr-un trafic aglomerat, poluat iar in interiorul motorului masinii se produc depuneri de carbon care afecteaza in mod direct:

·        Puterea motorului

·        Durata sa de exploatare

·        Consumul de carburant

 

Decarbonizarea este asemenea unui restart de care motorul masinii tale beneficiaza iar efectele sale pozitive le vei resimti imediat:

·        La portofel: un consum optimizat de carburant

·        La rularea masinii: o putere mai mare a motorului

 

Decarbonizarea se realizeaza cu un echipament performant si omologat, dedicat acestui tip de procedeu.

 

Toate aceste operatiuni de vulcanizare sunt realizate de catre personal specializat si cu experienta astfel incat sa aveti siguranta ca masina dumneavoastra se afla pe maini bune.


Va asteptam la vulcanizarea auto Stoykanvelope non-stop in Bucuresti Sector 2 si in Afumati, Linia de Centura.

 

De unde sa iti cumperi anvelopele second hand de calitate? Cu siguranta de la Stoyk Anvelope!
Toti soferii mai experimentati sau nu, sunt nevoiti sa-si cumpere anvelope. Criteriile dupa care multi dintre noi aleg anvelopele sunt notorietatea...
Vulcanizare Bucuresti
Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, i...
Author
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
S-ar putea sa-ti placa si

Jante Mak SuperDark

Dinamismul si sportivitatea sun accentele ce definesc perfect Mak SuperDark. Muchiile ascutite ale jantei confera acesteia un aer proaspat si agresiv. Multitudinea de aplicatii in care este produsa janta face posibila compatibilitatea cu majoritatea autoturismelor ce ruleaza pe soselele din Romania....
Author miercuri 16 martie, 2016
comentarii (5) vizualizari: 559 Vezi tot ⟶