Contact

   Producatorul de anvelope demareaza in permanenta demersuri catre un viitor sigur si sustenabil pe termen lung. Asadar, in aceasta directie, unul dintre cele principalele directii pe care le are compania este sa lanseze un tip de anvelopa concept, realizata exclusiv, doar din materiale regenerabile si reciclate, ecologice, pana in anul 2025. 

Anvelopele de iarna premium Nokian Tyres sunt apreciate de soferii care isi doresc sa se bucure atat de siguranta, cat si de predictibilitate in timpul condusului, iar compania, fabricant de cauciucuri de toate tipurile face toate demersurile necesare pentru a continua sa le ofere aceste beneficii consumatorilor, potrivit comunicatelor de presa. Vezi site-ul producatorului: https://www.nokiantyres.com/

„Dezvoltam anvelopele Nokian Tyres tinand cont de experienta acumulata in zeci de ani de activitate si de cunostintele dobandite in ceea ce priveste condusul pe timp de iarna. Fiecare generatie de noi anvelope se bazeaza pe cea anterioara, deoarece invatam si dezvoltam permanent modalitatile de adaptare la lumea aflata intr-o continua schimbare din jurul nostru, prioritizand intotdeauna siguranta consumatorilor.”, declara Domnul Moisio, Brand Manager, Nokian Tyres. 

In anul 1934, Nokian Tyres a inventat prima anvelopa de iarna din lume. aceasta a fost dezvoltata tinand cont de nevoia de siguranta pe toate tipurile de drumuri, garantand o experienta de condus sigura si confortabila in toate conditiile de zapada, gheata, ploaie sau soare. Nokian Tyres este de parere ca siguranta inseamna mai mult decat predictibilitate in timpul sofatului. astfel, prin actiunile viitoare, compania isi propune sa contribuie si la binele general al planetei. 

„Ne dorim sa le confirmam soferilor care folosesc anvelopele Nokian Tyres ca alegerea lor inseamna, pe langa siguranta familiei lor, o contributie esentiala la un viitor mai bun al lumii in care traim”, continua Moisio. Toate operatiunile Nokian Tyres, de la cercetare si dezvoltare, pana la productie, au ca obiectiv o lume mai sigura.

  Compania selecteaza materii prime din surse sustenabile, reduce emisiile si deseurile din productie si analizeaza amanuntit logistica si canalele proprii de productie. In plus, Nokian Tyres si-a asumat dezvoltarea unor anvelope cat mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fabricate din materiale durabile.

Suntem pionieri in industrie de aproape 90 de ani, iar soferii beneficiaza astazi de multe dintre inovatiile noastre. Credem ca prin aceste anvelope concept vom pune bazele unor noi principii de dezvoltare si de productie pentru un viitor mai bun”, este de parere Olli Seppala, Head of R&D, Nokian Tyres. 

Nokian tyres produce deja anvelope sustenabile. in acest sens, compania utilizeaza pentru produsele sale materiale ecologice precum uleiul de rapita si cerceteaza activ noi materiale prietenoase cu mediul si materiale reciclate.

Pentru a vizualiza oferta de Anvelope Nokian Tyres pe stoykanvelope.ro, acceseaza modulul de cautare pe dimensiunea potrivita sau vezi toate produsele in stoc, aici: https://www.stoykanvelope.ro/catalog-anvelope/cauciucuri/producator-NOKIAN
Cand schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna si intretinerea acestora
Sub 7 grade celsius se pot schimba anvelopele de vara cu cele de iarna, recomandam la un service de anvelope specializat...
Vulcanizare Bucuresti
Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, i...
Author
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!