Contact

Folosind aparatura moderna si personal calificat, suntem capabili sa iti satisfacem cerintele in ceea ce priveste serviciile de care poti beneficia, in cazul in care te hotarasti sa apelezi la noi.
Dispunem de personal specializat in lucrari de vulcanizare pneuri, umflari cu azot, montare, echilibrare, indreptari, jante aliaj.
Ajutati si de utilajele si echipamentele de vulcanizare pe care le detinem, unele care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Oferim servire prompta si servicii profesionale pentru montaj, echilibrare si reparare a anvelopelor.

Colaborarile cu cei mai importanti furnizori de anvelope ne ofera avantajul de a va pune la dispozitie anvelope la cel mai bun raport calitate/pret.


Mai multe detalii, aici: Vulcanizare Non Stop Bucuresti, Sector 2

Anvelope second hand. Calitate la pret accesibil
Anvelope second hand de calitate la pret mic. Grad redus de uzura. Cumpara acum de la Stoykanvelope....
10 Sfaturi utile despre pregatirea masinii pentru concediu
Sezonul mult asteptat al vacantelor a inceput iar planificarea este cheia reusitei. Ai facut rezervarile, ai stabilit programul vacantei, ai facut bag...
Author
Stoykanvelope.ro este un depozit de Anvelope Noi, dar si Second-Hand, cu peste 20 de ani experienta in domeniul anvelopelor. STOYK Company SRL este una dintre cele mai vechi companii de pe piata din acest domeniu.
Vezi tot ⟶
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
S-ar putea sa-ti placa si

Jante Mak SuperDark

Dinamismul si sportivitatea sun accentele ce definesc perfect Mak SuperDark. Muchiile ascutite ale jantei confera acesteia un aer proaspat si agresiv. Multitudinea de aplicatii in care este produsa janta face posibila compatibilitatea cu majoritatea autoturismelor ce ruleaza pe soselele din Romania....
Author miercuri 16 martie, 2016
comentarii (5) vizualizari: 559 Vezi tot ⟶